lauantai 17. syyskuuta 2011

Seattle

Vihdoinki sain tänki tehtyä :D Siitä on kyllä jo 3 viikkoa aikaa ku Seattlessa käytiin.

Lähettiin siis Lisan ja Justynan kanssa siinä puol 12 kävelee bussipysäkille joka on 5 minuutin kävelymatkan pääs. Näil ei oo mitää systeemii netis mist näkis ne aikataulut nii joutuu vaa arvailee :D Mut niit menee suht usein nii jos ei kerkee siihen mihin oli aikonu ei joudu yleensä odottaa 10 minuuttii kauempaa. Mentiin sit sinne bussipysäkille, ja tajuttiin että se meiän bussi 522 ei pysähdykkää siinä. Mentiin sitten toiseen bussii ja kysyttiin jos sil pääsis Seattleen mut ilmeisesti ei päässy... Mut se bussi kuski oli niin kiva et sano et me voidaan mennä ilmaseks pari pysäkin välii sille pysäkille josta se Seattlen bussi menee :) Ja bussi matka oli vaa 1,50 et aika halpaa :)

Olin vähän että okei... kun näin ton tarran :D


Bussi matka kesti vähän päälle puol tuntia, ja kun oltiin päästy pois siitä bussista suunnistettiin suoraan H&M:ään :D ostin sitten farkut, t-paidan ja neuleen. Lähettiin sitten kävelemään semmoselle market-alueelle.















Mentiin siellä Public Marketilla käymään kalaosastol ja oltiin Justynan kaa vähä et öö miks me tänne tultiin, mut huomattiin et niil oli siel pieni hai, ja oltiin et onks toi oikee? :D Lisa sit meni "kysymään" niilt ja sit joku mies käveli sen hain ohi ja ne nykäs semmosest narusta ja se hai ponnahti sielt jäiden seasta :D Lisa kerto sit meille et se on muovii ja niil on se siel aina ja ne aina säikyttelee ihmisii ja se ois halunnu säikyttää meiät mut se ei kerenny :D Pyörittiin siellä sitten vähän ja mentiin kirjakauppaan ostaa postikortteja :) Ja käytiin kattoo aitoa ja alkuperäistä Statbucksia! Siellä oli ihan kamala jono! Mutta täytyy sanoa että Starbucks ei oo yhtään yliarvostettu nii ei mikään ihme :) Ostin sieltä sitten kahvikupin joka sanoo että Original Starbucks.









Lähettiin kävelee siitä sitten satamaan päin ettimään jotain paikkaa johon mentäis syömään. Siinä matkalla oli tosi paljon kaikkii taiteilijoita myymäs tuotoksiaan, ja sieltä sai ostettua Seattle paitoja ja huppareita. Ostin sieltä I <3 Seattle hupparin.



Naurettiin tälle ihan sikana :D



Tosta ei näy kunnolla, mutta siinä on toteemipaalu










Mentiin sitten Red Robiniin syömään, ja käytiin sen jälkeen semmoses kaupas jos oli kaikkii hauskoi paitoja ja pilailutuotteita. Kun oltiin käyty siin lähettiinki jo kävelee bussipysäkille päin.






2 kommenttia:

seija kirjoitti...

oliks noi kaikki ostokset sun????

Rosa kirjoitti...

seija, ne kolme siin oikeel on mun :D