perjantai 11. marraskuuta 2011

we are trilingual!!

Ei oo nyt tullu vähään aikaan taas päivitettyy tätä blogii kun meillä meni nettiyhteys viikon alussa ja saadaan se takasin joskus ensi viikon alkupuolella. Oon nytki Starbuckissa :D

Mutta mentiin tossa eilen käymään Seattlessa sijaitsevassa taidemuseossa Kaylynin ja sen perheen kanssa kun meiän pitää vierailla 1 museossa ja 1 taidegalleriassa keramiikan tunnilla. Oisin ottanut siellä kuvia mutta kuvaaminen oli sitten kielletty, mutta oli kyllä tosi hienoja maalauksia! Oltiin siellä aika vähän aikaa kun mentiin sen museon jälkeen käymään kattoo lisää kaikkii Seattlen nähtävyyksii :) Mentiin käymään kattoo semmosta suklaatehdasta jossa sai ilmaisia näyttetitä, ja käytiin sen jälkeen sitten syömässä Dick'sissä :D Ollaan Justynan kanssa naurettu tolle nimelle joka kerta ku joku mainitsee sen :D Eksyttiin siinä sitten Queen Annen naapurustoon ja ajeltiin vähän ympyrää mutta ei se silleen haitannu kun oli kiva kattoo kaikkii hienoi taloja :)

Kun oltiin syöty käytiin siinä lähellä olevassa pilailu kaupassa missä oli kaikkee kummallista tavaraa :) Sieltä sai esim. ostettua pekonin makusita kakun kuorrutetta... yök... :D En kyllä ostanut sieltä mitään kun en tekis niillä tavaroilla mitään vaikka hauskoja ovatkin :)








Lähettiin sitten kattomaan semmoseta tosi isoa peikkoa joka on yhden Seattleen menevän sillan alla ja jolla on vokswagen kupla kädessä. Se kupla ei kyllä näkynyt kunnolla kun se oli melkein kokonaan hiekan peitossa. Se peikko oli ihan sika iso, ja kiipeiltiin sitte kaikki siinä sen päällä :D Otin siellä sitten jonkunverran kuvia, mutta osa niistä epäonnistu kun siellä oli ilmassa tosi paljon pölyä ja ne peitti mun kuvat melkeen kokonaan.






Lähettiin tuolta sitten ajamaan takasin kotiin. Autossa sitten Kaylyn alko laulaa disney-lauluja kun se on kunnon disney prinsessa fani :D Olin siinä sitten että mulla on iPodissa suomenkieliset versiot ja se halus sitten kuulla ne :) Loppumatkalla sitten laulettiin niitä Kaylyn englanniks minä suomeks ja Justyna puolaks :D

3 kommenttia:

Arla Aabba kirjoitti...

rospooooo!! ihanaaaa, have fun! <3

seija kirjoitti...

haluun kuulla ton kun niitä laulettiin kolmeksi kieleksi yhtäaikaa, nauhoititko?

Rosa kirjoitti...

irma, joo kiitos, I will :D

äiti, emmä nauhottanu :( mut meinas mennä sanat sekasin ku kuulin kahel eri kieles sen ja jäin sit kuuntelee :D