lauantai 1. lokakuuta 2011

pikapäivitys :)

Tällä viikolla ei oo oikeen tapahtunut mitään jännää... Justyna tuli kipeeks viime viikonloppuna eikä ollu koulussa koko viikkona, joten hengailin sitten ilman sitä koulussa. Juttelin yhen Stephanien ja Sarahin kanssa historian tunnilla ja ruokailussa istuin Stephanien ja sen kavereiden kanssa, jotka oli ihan supermukavia :) Stephanie esitteli mut niille kaikkille sanomalla: Tässä on Rosa, se on suomalainen vaihtari ja ne kaikki alko kyselee ihan kauheesti :D Yks niistä tytöistä tunsi sitten tämmösen tytön joka muutti 3 vuotta sitten suomesta tänne, ja kävi sitten hakemassa sen siihen meiän pöytään. Olin hetken vähän hämilläni kun en oo puhunu suomea kun skypessä ja sillonki aika vähän :D Mutta tää Sharon oli tosi mukava ja kerto että on puoliks suomalainen ja oli asunu Tampereella. Puhuttiin siinä sitten aika kauan sen kanssa ja meinas aika loppua kesken enkä meinannu keretä syödä kun olin niin innoissani :D

Tiistaina istuin taas Stephanien ja sen kavereiden kanssa ja ne kyseli siinä sitten että oonko menossa Homecoming tansseihin, enkä oo sillee kauheesti ajatellu sitä, mutta kai sitä kannattais mennä kun ei sitä Suomessa koe :) Ei mulla kyllä mitään mekkoa sinne ole tai mitään :D Meillä oli myös International Clubin tapaaminen ja myöhästyin siitä vähäsen, kun meillä on se Recourcen kohdalla ja tarvitaan semmonen lappu jonka opettajat allekirjottaa että saadaan lähteä jonnekkin ja jos ei edellisen Resourcen lupalappua ole ei saa mennä minnekkään. Mulla oli käyny aika ironisesti silleen että meiän pentukoira Zoey oli päättänyt syödä mun lupalapun, mutta pääsin silti menemään sinne International Clubiin. Juttelin siellä sitten aika paljon yhen Columbialaisen ja kai Latvialaisen tytön kanssa jotka oli tosi mukavia. Siinä meni sitten päivä tosi nopeasti :)

Keskiviikkona tajusin sitten että olin saanut Justynalta sen flunssan ja Tricia sano ettei mun kannata lähteä kouluun, kun oli kurkku kipee ja kamal päänsärky. Jouduttiin sitten Justynan kanssa olemaan loppuviikko kotosalla, ja alkoi aika käydä vähän tylsäksi. Tartutettiin Triciakin sitten torstaina ja se tuli sillon töistä kotiin aikasemmin. Mutta onneksi voidaan jo kaikki paremmin niin maanantaina sitten takasin kouluun :)

P.s. tämäkin on tylsä kuvaton päivitys, sillä ei oikeen tullut otettua kuvia kun istuttiin kotona :D Aika menee täällä ihan kamalan nopeasti!!!

1 kommentti:

possssu kirjoitti...

http://possssus.blogspot.com/2011/10/saannot-ovat-seuraavanlaiset-1.html eikun haastetta tekemään :)