torstai 20. lokakuuta 2011

last couple of weeks

Ei oo tääs pitkään aikaan tullu kirjoteltuu mut on vähän unohtunut, ja meillä on ollu one-act harjotukset joka päivä niin oon ollu kotona vasta 7 aikoihin ja sitten on vielä läksyjen tekeminen ollut. :) Mutta oltiin tossa pari viikkoa sitten perjantaina kattoo ensimmäistä football peliä ja täytyy sanoa että mitään en ymmärtänyt ja typerintä on mun mielestä se että ne ees kutsuu sitä jalkapalloks ku ei ne potkase sitä palloa ku pari kerta koko pelin aikana... :D Meiän oli siellä tarkotus nähä Kaylyn ja Melanie, mutta ne käis sittenki kotiin kun olivat kipeenä ja katottiin peli sitten yhden Lucianon kanssa joka on Braziliasta kotoisin ja on kanssa vaihtari mutta on täällä vaan 5 kuukautta.



Meiän piti pukeutua pinkkiin ton breast cancer awarnesin takia vaikka yleensä ollaan sinisiä.
Viime perjantaina meillä ei ollut koulua ja oltiin Justynan kanssa jo jonkin aikaa suunniteltu et mentäis käymään taas Seattlessa. Puhuttiin siitä sitten ruokailussa ja Kaylyn sano et se vois tulla meiän kaa sinne. :) Nähtiin Kaylyn sitten perjantaina joskus puol yhden aikoihin ja lähettiin bussilla Seattleen. Kaylyn kerto et se ei ollu ikin menny bussil Seattlee ja et se oli vähän kauhuissaan et eksytään :D Mentiin sitten ensimmäisenä käymään semmosessa Ye Olde Curiosity Shopissa jossa oli kaikkee kummallista... Niillä oli esillä muumioita ja muita ällöi juttuija :D oli niil hienoi tavaroitaki ja käsin tehtyi koruja ja intiianiesineitä :) ostin sieltä semmosen käsintehdyn rannerenkaan :)

Mentiin sitten ton jälkeen käymään kattoo Gum Wallia joka on entisen teatterin seinässä ja ihmiset käy pistää niiden purkat sinne. Oli vähän ällöttävä mut kirjotettiin Finland sinne ja huomattiin et joku oli kysyny jotain tyttöä Promiin siellä :D Lähettiin sitten Pike Place Marketille ja pyörittiin siellä vähän aikaa. Läydettiin semmonen kiva Comic Store ja niil oli siinä ovensuussa Lifesize Cardboard Mannequins ja niillä oli siinä Michael Jackson, Marilyn Monroe, Elton John ja kaikkee :D Justin Bieberkin niillä oli :D









Kaylyn rakastaa Disney-prinsessoja :D


jos joku ihmettelee tota Bieber kalenteria, se on osa synttärilahjaa kialle :D


Lähettiin sieltä sitten keskustaan päin ja huomattiin et siellä haastateltiin jotain kitaristia, ja Kaylyn ja minä mentiin sitten sinne taakse hyppelee ja saatiin sitten tietää et ne kuvas mielenosottajia :D Siellä oli myös stormtrooper ja käytiin ottaa kuvia sen kanssa. Suunnistettiin sitten Sephoraan ja pyörittiin siellä varmaan puoli tuntia :D Ostin sieltä semmosen tosi ihanan kynsilakan jossa on magneettii korkissa jonka avulla saa tehtyä aaltokuvioita!! Ton jälkeen lähettiin sitten kävelemään kohti Columbia Toweria joka on korkein rakennus Seattlessa. Oltais haluttu mennä ihan huipulle asti, mutta koska sinne ei pääse ilman että joutuu maksamaan ihan kamalan paljon mentiin sitten 40 kerrokseen Starbucksiin :)



 Tänään julkaistiin koulussa mitkä One-Act ryhmät kuuluu Best of the Festiin ja mitkä Rest of the Festiin ja ikävä kyllä kuuluttiin Rest of the Festiin... Justyna pääs kyllä ehdolle parhaasta sivuroolista :) Puhuttiin siinä sen julkaisun jälkee vähän aikaa Melanien ja Kaylynin kanssa ja Melanie oli kiva anto mulle ja Justynalle sitten kyydin kotiin vaik asuu eri suunnassa :)



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oliks tahmee toi purkkaseinä? ;)
T.Isä

kia kirjoitti...

voi rosa oot nii ihana <3 vitsi on ikävä!

vähä siistit noi graffitiseinät, mut toi purkkajuttu on ällö :D